INTELIGENTA EMOTIONALA PDF

Archive. Category Archives for “Inteligenta emotionala” Componenta emotionala a civilizatiei. Acum cativa ani am vazut in Cipru un trafic bazat pe respect. Ca rezultate am stabilit că nivelul înalt de inteligența emoțională este Preadolescentele manifestă un nivel mai ridicat de inteligență emoțională. Se. Buy INTELIGENTA EMOTIONALA by DANIEL GOLEMAN (ISBN: ) from Amazon’s Book Store. Everyday low prices and free delivery on eligible.

Author: Voshakar Nara
Country: Cyprus
Language: English (Spanish)
Genre: Finance
Published (Last): 3 February 2008
Pages: 224
PDF File Size: 11.66 Mb
ePub File Size: 15.41 Mb
ISBN: 158-2-45139-734-8
Downloads: 28598
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Zulkirn

Cei ce au urmarit articolele precedente au inteles ca o sugestie devine activa, incorporata in subconstient, doar atunci cand depaseste factorul critic al mintii constiente. Ma pierd adanc […] Citeste in continuare.

M-am hotarat sa scriu despre acest subiect intrucat in emotionlaa vreme am observat ca am obiceiul sa ma blochez cand primesc un compliment. Efectiv nu stiu ce sa […] Citeste in continuare.

Este vesel, debordeaza de o energie molipsitoare si ai senzatia din prima clipa ca te accepta asa cum esti. Autenticitatea este un subiect care ma preocupa de mult timp.

Unul dintre motivele principale pentru care atat de putine persoane folosesc autosugestia este folosirea unei tehnici gresite. Care sunt principiile dupa care ma ghidez? Ma pierd adanc […]. Femeile sunt foarte puternic conectate cu natura. Un om care te incanta inteliyenta.

Daniel Goleman – Inteligenţa emoţională .pdf | Constantin Cosmin –

Tu cum primesti complimente? Care emotionnala atitudinea ta? Acest articol-interviu este publicat de catre Gabriela Marin, psihoterapeut. Intamplator sau nu, in primele zile ale lui martie nu sarbatorim doar primavara, dar si femeia care se trezeste […] Citeste in continuare.

De aceea pentru a […]. Si va spun si […]. Asa cum avem patru anotimpuri intr-un an de zile, tot asa in fiecare femeie exista patru arhetipuri care pot fi accesate in stransa concordanta cu anotimpul prin care trecem. Din cand in cand, toata lumea merita cateva zile in care sa evadeze din cotidian si sa uite de grijile de zi cu zi.

Cand aceasta energie a vietii ramane blocata si nu mai circula prin intregul […]. Majoritatea se lasa […]. Majoritatea se lasa […] Citeste in continuare.

Inteligenta emotionala | PDF to Flipbook

Da da, ai citit bine, nu complementul. Poate fi autosugestia calea catre schimbarea pe care o dorim? Archive Category Archives for “Inteligenta emotionala”. Dar… cum functioneaza autosugestia?

Se spune ca hipnoza este autohipnoza iar autohipnoza este autosugestie. Si va spun si […] Citeste in continuare. Desi la inceput am cazut in capcana ideii ca trebuie sa fii putin ciudat ca sa te preocupe asemenea lucruri si ar fi mai bine sa imi pastrez gandurile pentru mine, cand mi-am asumat procesul de cautare si mi-am facut curaj sa le spun si […] Citeste in continuare.

De aceea pentru a […] Citeste in continuare. Of ma simt mizerabil! Intamplator sau nu, in primele zile ale lui martie nu sarbatorim doar primavara, dar si femeia care se trezeste […].

Toata lumea ma uraste, nu mi se intampla nimic bun in viata asta! Efectiv nu stiu ce sa […]. Pot spune ca mesajul lui de pe Skype i se potriveste […].

Cu alte cuvinte cand suntem intr-o stare de hipnoza. Ce fac cand am impresia ca viata si-a intors armele impotriva mea?

Din nefericire, intr-o era a rapiditatii, a tehnologiei si a responsabilitatilor, uneori greu de dus, starea mentala a oamenilor este pusa pe plan secund, din lipsa de timp.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>